Szeretnék minél több gyermeknek örömet szerezni a lovas táborok időtartama alatt, természetesen a létszám korlátozott maximálisan 20 fő jelentkezését tudom elfogadni egy turnusra. Az életkor 5 – 12 év, de egy turnusban el tudom fogadni egy fő 5 év alatti jelentkezését ha a szülő is részt kíván venni a táborban, vagy nagyon önálló gyerekről van szó. A Betty Ranch napközis lovastáborában eltöltött egy hét alatt a gyermekek kipihenhetik az iskolai fáradalmaikat, testi és szellemi feltöltődéssel fog telni az idő. Nem szokványos környezetben zajlik a tábor a gyermekek nagyon sok gazdag élménnyel fognak bővülni és sok hasznos ismerettel. A Betty Ranch csodaszép helyen van, ahol a levegő kristálytiszta. Ebben a megváltozott környezetben a lovak közelségében a gyermekek különösen gyorsan, játékosan észrevétlenül fejlődnek. Várlak Benneteket nagy szeretettel, ígérem feledhetetlen élményekben lesz részetek a tábor alatt, sok-sok vidám napot fogunk együtt eltölteni a lovak társaságában!

Összefoglaló

Nyáron 5 napos turnusokban szervezek napközis lovastábort, valamint az őszi szünetben egy turnust.

A táborok hétfőtől péntekig tartanak. Maximum létszám 20 fő/turnus. Érkezés minden nap de. 8-9 óra között, távozás du. 16 órakor.

A táborban résztvevő gyermekek életkora 5-től 12 év. Turnusonként egy gyermek lehet 5 év alatti, amennyiben a szülő is részt vesz. A szülő részvétele ebben az esetben ingyenes, de számára ellátást nem tudok biztosítani.

Részvételi díj: 60 000 Ft / gyermek / turnus, ami tartalmaz napi 3x étkezést is (tízórai, ebéd, uzsonna, ásványvíz).
Kérem, hogy 20 000 Ft előleget a megbeszélt helyen (általában a ranchen) a tábort megelőzően befizetni szíveskedj, majd a fennmaradó részt (40 000 Ft-ot) a tábor első reggelén a helyszínen szükséges rendezni.
Mindenképp szükség van egy előzetes személyes találkozóra, ahol többek között egy egészségügyi nyilatkozatot is ki kell tölteni.
Pénzt vissza nem tudok fizetni, de amennyiben kiderül, hogy a gyermek mégsem tud részt venni a táborban, és másik turnus sem felel meg, 2x45 perc tereplovaglással "lelovagolhatja" a 20.000 Ft előleget.

Programok

 • - Lovaglási, lóápolási feladatok elsajátítása
 • - Lovak, szerszámok ápolása, gondozása
 • - Fejlesztés körkarámban: figyelem, téri orientáció, koordináció
 • - Lovaglás futószáron
 • - Lovaskocsizás
 • - Lovon történő ügyességi feladatok
 • - Lovas filmek vetítése
 • - Ki-mit-tud a lovakról vetélkedő
 • - Kézműves foglalkozás meghívott képzett szakemberrel
 • - Labdajátékok, ügyességi feladatok
 • - Emlékezet-fejlesztő játékok
 • - Figyelemfejlesztő játékok
 • - Tóparti kirándulás (hamburger, jégkrém)
 • - Hinta, játszótér, homokozó, csúszda
 • - Kutyusok, bárányok, nyuszik

Naponta korlátlanul áll rendelkezésre ásványvíz. Tízórai, meleg ebéd kiszállítva és uzsonna!

Eső esetén sem unatkozunk, hiszen a boltíves 30 m2-es belső helyiségben is tudunk programokat tervezni, fenti programok variálásával tartalmasan el tudjuk tölteni az időt!

A gyermekek felügyeletét szociálpedagógus, fejlesztő-terapeuta látja el!

Felszerelés

A táborban részt vevő gyermekek mindig az időjárásnak megfelelő öltözékben induljanak el otthonról. Fontos viszont, hogy minden nap rendelkezésre álljon hosszú nadrág és zárt cipő, amit a lovaglások alkalmával fog viselni.
Ami még kell: Egy hátizsák, melyben minden nap van egy plusz póló, vagy trikó, zokni, hosszú nadrág, hosszú ujjú felső, zárt cipő mely a váltóruha és cipőként funkcionál ha szükséges. Továbbá szükség van esőkabátra és gumicsizmára is, ezeknek is minden nap ott kell lenniük. Akinek van kobakja, biciklis sisakja hozhatja magával. Kullancsriasztó szert is hozzanak magukkal!

Időpontok:

Az alábbi időpontokban szervezek tábor turnusokat.

Ha kérdésed van, üzenhetsz nekem!